Ketering

Poverite nama Vaše slavlje

Brod restoran Flamingo Vam stoji na raspolaganju za svaku vašu proslavu i želju, stvarajući jelovnik  jednostavnih, pikantnih ili posnih đakonija, divnih aroma i svežih sastojaka.

Flamingo ketering usluga sadrži sve potrebne činioce koji podrazumevaju kompletno organizovanje proslava, poslovnih skupova i prijema.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i ketering za ZAPOSLENE, jelovnik prilagođavamo njihovim potrebama. Kombinujemo jelovnik iz suvih I kuvanih jela i pravimo poseban, specijalno osmišljen za Vaše zaposlene kako bi oni bili potpuno zadovoljni. Ukoliko imate potrebu da u firmi u kojoj radite otvorite restoran u kome ćete moći da ručavate vi i Vaši zaposleni ali i da goste i poslovne partnere ugostite kvalitetno i ponudite im zdrav i ukusan obrok, kontaktirajte nas.

Svoju nepodeljenu pažnju svakako posvećujemo kvalitetu hrane, izgledu hrane, aranžiranju a dostavljamo je u pravo vreme tako da zadržava svoju svežinu. Obratite nam se, iza nas su godine i veliko iskustvo, za nas nema neostvarivog cilja i zadatka.