fbpx
RESTORAN ZA PROSLAVE 18-TIH ROĐENDANA

Brod-restoran Flamingo vam stavlja na raspolaganje ekskluzivan prostor za organizaciju proslave 18-tog rođendana po povoljnim cenama.

Punoletstvo je dan koji slavite samo jednom u životu, kada treba da se opustite i uživate u žurci sa svojim društvom, rodbinom i prijateljima. Prepustite nama kompletnu organizaciju. Pored luksuznog prostora, hrane i pića, dekoracije sale, specijalne rasvete, koji su standardni deo naše ponude koja ulazi u cenu, za vas možemo organizovati i muzički bend, DJ-a, koktel majstora, dekoraciju balonima, fotografa, tortu, vatromet…

50-250 OSOBA
GASTRO PONUDA
IGRAONICA
DEKORACIJA
LED RASVETA
WIFI FREE
KLIMATIZOVANO
PARKING ZA SVE
POGLEDAJTE VIDEO!

Igraonica za decu

CENA VEĆ OD 15€ PO OSOBI KAPACITET 50-250 MESTA

Pored prostora, all inclusive ponude hrane i pića, dečije igraonice sa osobljem za čuvanje dece i apartmana u ceni paketa nudimo vam i kompletnu dekoraciImamo mogućnost organizovanja proslave i za starije i za mlađe goste i da svaka od grupa ima svoj program, a da mlađi imaju svoju privatnost. Naš brod sa specijanim svetlosnim efektima i svetla beogradskih mostova učiniće vašu proslavu nezaboravnom. Slavljenik i mlađe društvo će biti oduševljeni što će imati utisak kao da su u diskoteci, a starije goste će očarati prijatan ambijent, pogled na reku i vrhunska usluga.
Takođe vam možemo ponuditi i sledeće usluge: muzički bend, fotograf, dekoracija balonima, torta… Dopustite da uz organizaciju našeg event tima uživate na proslavi u druženju sa vašom rodbinom i prijateljima.

Bogata gastro punuda

REZERVIŠI TERMIN!

Pozovite nas!