fbpx
SALA ZA VENČANJA 0D 50 DO 250 mesta

Obeležite vaš poseban dan u luksuznom ambijentu našeg broda. Pored prostora za venčanje, bogatog izbora hrane i pića, nudimo vam kompletnu dekoraciju sale, specijalnu rasvetu, vrhunsku uslugu, gratis apartman za mladence, kutak za venčanje i još mnogo toga… i sve to uključeno u cenu paketa.

50-250 OSOBA
GASTRO PONUDA
IGRAONICA
DEKORACIJA
LED RASVETA
WIFI FREE
KLIMATIZOVANO
PARKING ZA SVE
VIDEO DOBRODOŠLICE!
VENČANJA NA SAVSKOM BRODU

Flamingo brod restoran na reci Savi i svetla beogradskih mostova učiniće Vaše proslave posebnim i nezaboravnim. Posedujemo funkcionalan prostor kapaciteta do 250 mesta za sedenje, prostor na terasi, poseban gratis apartman i obezbeđena mesta za parkiranje. Uz predivan ambijent našeg broda, veliki izbor hrane i pića, uvek ostavimo iznenađenja kao šlag na vašoj torti. 

Venčanja već od 19 EUR

Bogata gastro ponuda za svadbe

Obeležite vaš poseban dan u luksuznom ambijentu našeg broda.

Pored prostora, bogatog izbora hrane i pića, nudimo vam kompletnu dekoraciju sale, specijalnu rasvetu, vrhunsku uslugu, gratis apartman za mladence, kutak za venčanje i još mnogo toga… i sve to uključeno u cenu paketa.

Takođe vam možemo ponuditi i sledeće usluge: muzički bend, fotograf, suvi led, vatromet, gliser, koktel majstora, dekoracija balonima, zakup limuzina i oldtajmera i slično. Spremni smo da saslušamo sve vaše želje i da ih, sa našim dugogodišnjim iskustovom, sprovedemo u delo na najbolji mogući način. Izaberite naš restoran za svadbe i doživite nezaboravne trenutke na jednom od najlepših mesta na reci  Savi.

Pozivamo Vas da nas posetite i da se uverite zašto su mnogi mladenci odabrali baš nas za organizaciju njihovog jednog od najvažnijih dana u životu!

Gratis
Apartman
Apartman za mladence, uz šampanjac i pomno odabranim doručkom u krevetu, poklanjamo na 24 časa! Upotpunimo Vaš poseban dan uz Flamingo Event Tim.
REZERVIŠI TERMIN!

Pozovite nas!