USLUGE

organizacija vaših svečanosti

Profesionalni Ketering

Brod restoran Flamingo Vam stoji na raspolaganju za svaku vašu proslavu i želju, stvarajući jelovnik  jednostavnih, pikantnih ili posnih đakonija, divnih aroma i svežih sastojaka. Flamingo ketering usluga sadrži sve potrebne činioce koji podrazumevaju kompletno organizovanje proslava, poslovnih skupova i prijema. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i ketering za ZAPOSLENE, jelovnik prilagođavamo njihovim potrebama. Kombinujemo jelovnik iz […]

Više »

Klub restoran za venčanja

Flamingo brod restoran na reci Savi i svetla beogradskih mostova učiniće Vaše venčanje posebnim i nezaboravnim. Posedujemo funkcionalan prostor kapaciteta do 250 mesta za sedenje, prostor na terasi, poseban gratis apartman za mladence i obezbeđena mesta za parkiranje. Takođe, u mogućnosti smo da vam obezbedimo profesionalnog fotografa i orkestar sa širokim repertoarom pesama. Pozovite nas, nema baš mnogo slobodnih vikend dana u sezoni za venčanja!

Više »

Klub restoran za poslovne skupove i seminare

Naš multifunkcionalni prostor možemo vrlo lako prilagoditi vašim potrebama. Pozovite nas ako vam je potreban prostor za bend i provod zaposlenih, sa odvojenim prostorom za zakusku i predah, ili vam je potreban prostor za seminare i predavanja sa pripadajućim projektorom, platnom za projekcije i internet konekcijom.

Više »