5 trendova za venčanja u 2020 – Flamingo River Event Club

5 trendova za venčanja u 2020

5 trendova za venčanja u 2020

5 trendova za venčanja u 2020

Ova godina što se venčanja tiče nam nosi dosta zanimljivosti. Intimnija i modernija venčanja koja će neretko biti tematski obojena zamenit će one staromodne i tradicionalne, a to pruža mnogo prostora, kako mladencima tako i gostima, da iznenade sa nečim novim.

Ove godine će mala, mikro vjenčanja, postati trend, jer mladenci žele što više da se posvete svim gostima i izbegnu velike gužve i probleme oko organizacije. Također, ove godine čak će se i meniji promijeniti, mladenci će početi praviti personalizovane menije za svoje goste, te će se na menijima naći bezglutenska jela, vegetarijanska jela, bezalkoholni kokteli i craft pivo.

Isktaknuti minimalizam i individualnost

Iako će ove godine mikrovenčanja biti veoma popularna, nemojte zaboraviti paziti na neke detalje. Posebnu pažnju obratite na to da vaše venčanje ima foto kutak koji će biti ukrašen prema vama. Nemojte zaboraviti da je vaš buket pored venčanice najveći ukras i potrudite se oko njega da bude što lepši. Tortu birajte pomno, pazite da odgovara ukusima koji volite vi i vaši uzvanici, ali i težite tome da bude torta za pamćenje. Venčanicu birajte onakvu kakva vama odgovara, ali ukrasite je nekim neobičnim predmetima. Kul jakna preko venčanice, patike ili neke mini čizme dat će skroz drugu notu vašem stajlingu.

Inovativni i personalizovani jelovnici

Ova godina nam donosi promjene i u menijima. Morate paziti, kako o tome ko su vaši gosti tako i o tome šta oni jedu. Da ne bi osećali grižnju savesti da neko ostane gladan poslije vašeg slavlja, potrudite se da svakome ponudite ono što voli. Vegetarijanski meniji i bezglutenska hrana ne sme da zaobiđe vašu proslavu. Postavite švedski stol posebno za takve goste i videt ćete njihove pozitivne reakcije.

Boja koja dominira 

Kao i svake godine Pantone zna koja je boja hit. Za 2020. bit će to nežna koraljna koja će svoje mesto naći i na venčanjima. Boja je odabrana i zbog očuvanja okoliša kako bi skrenula pažnja na stanje koralja u Velikom koraljnom grebenu. Ovo je dobar razlog za uvrstiti koraljnu boju u svoju svadbenu paletu.

Potrudite se oko rasvjete

Barem danas imamo mogućnosti da naše venčanje uredimo onako kako želimo, onako kako smo sanjali celog života. Rasveta je jedan od klučnih detalja kako će celi prostor izledati. Ukrasite ga led sijalicama ili vintage lampicama. One će učiniti da vaš običan prostor bude kao iz bajke.

Fotografija i video mediji

Trendovi za vjenčanja 2020. uključuju i promjenu pristupa u obilježavanju trenutaka. Iako je fotografija u jednom periodu imala prednost, sada video polako preuzima dominaciju. Razlozi su što je video sadržaj sve dostupniji, jeftiniji, a oprema je sofisticiranija i nevidljivija. Videografi od vaše ljubavne priču mogu napraviti film koji ćete rado pogledati i za nekoliko godina i prisetiti se lepih trenutaka, dragih ljudi i tako proživeti ponovno vaš poseban dan.

Sve se više koristi oprema koja omogućava neprimetno snimanje i intimnost zabave, a efekti su zapanjujući. Tu su i dronovi, 360 kamere i mnoga druga pomagala koja zabilježe baš sve detalje iz različitih perspektiva vašeg venčanja i pretvore ga u umetničko djelo.

 

 

Share it:
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button