Igraonica

DEČIJA IGRAONICA FLAMINGO

Poklonite najmlađima sjajan provod u našoj igraonici opremljenoj trambolinama, velikim zamkom, toboganima, kućicama, balonima, kao i mnoštvom igračaka. Za najmlađe goste smo pripremili hranilicu i kutak za presvlačenje. Ukoliko se neko od mališana uspava tokom proslave može da odmori u apartmanu koji je izolovan od muzike, a nalazi se u sklopu našeg restorana. Prilaz restoranu sa dečijom igraonicom je omogućen dečijim kolicima.

 • Sve pohvale, fantasticna usluga, fenomenalan prostor,otvoreni za saradnju,svaka preporuka

  SANDRA
 • Romantican ambijent na reci

  AGENCIJA DOK
 • Prostor je lep i dobro organizovan. Osoblje je odlicno i usluzno.

  JELENA
 • Prelepo i u zimskom periodu i za proslave decijih rodjendana

  ~ LJILJANA ~
 • Prijatno mesto, moze dosta ljudi da stane, pogodno kako za vencanja tako i za rodjendane, krstenja ili bilo kakve druge proslave. Hrana je fenomenalna konobari stalno na usluzi

  ~ NINA ~
 • Vise nego savrseno. Predivan pogled na reku, prelep ambijent, super usluga, svedski sto odlican. Sve pohvale.

  ~ SAVA ~

ROĐENDANI I KRŠTENJA

Flamingo River Event Club

Atraktivan slatki sto po vašoj želji sa neograničenim mogućnostima za dekoraciju. Nudimo profesionalne usluge fotografa, obezbeđujemo animatore, mađioničare, klovnove i osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom, pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi.

PUNOLETSTVA

Flamingo River Event Club

Nudimo kompletnu organizaciju event/a: DJ-a, profesionalnu klubsku rasvetu i efekte (led rasveta, robo glave…), koktel majstora i koktele, usluge profesionalnog fotografa. Imamo mogućnost organizovanja proslave za starije i za mlađe goste.Nudimo i dekoraciju sale po izboru, cvetnu dekoraciju, tortu, vožnju gliserom, vatromet, prevoz gostiju, pomoć oko realizacije svih vaših ideja i želja.

DEČIJI ROĐENDANI

Flamingo River Event Club

Za vašu decu imamo malu i igraonicu uz koju možemo obezbediti čuvanje vaše dece. Atraktivan slatki sto po vašoj želji sa neograničenim mogućnostima za dekoraciju. Takođe nudimo profesionalne usluge fotografa, animatore...

Call Now ButtonPozovite nas!