Igraonica – Flamingo River Event Club
Venčanja i proslave već od 21 € - Kapacitet do 250 mesta - Slobodni termini u 2023/2024

DEČIJA IGRAONICA FLAMINGO

Poklonite najmlađima sjajan provod u našoj igraonici opremljenoj trambolinama, velikim zamkom, toboganima, kućicama, balonima, kao i mnoštvom igračaka. Za najmlađe goste smo pripremili hranilicu i kutak za presvlačenje. Ukoliko se neko od mališana uspava tokom proslave može da odmori u apartmanu koji je izolovan od muzike, a nalazi se u sklopu našeg restorana. Prilaz restoranu sa dečijom igraonicom je omogućen dečijim kolicima.

ROĐENDANI I KRŠTENJA

Flamingo River Event Club

Atraktivan slatki sto po vašoj želji sa neograničenim mogućnostima za dekoraciju. Nudimo profesionalne usluge fotografa, obezbeđujemo animatore, mađioničare, klovnove i osobe koje će paziti na vašeg mališana i njegove drugove i koje će zabavljati vašu decu dok se Vi i vaši gosti možete opušteno služiti hranom, pićem i uživati u prijatnom ambijentu na vodi.

PUNOLETSTVA

Flamingo River Event Club

Nudimo kompletnu organizaciju event/a: DJ-a, profesionalnu klubsku rasvetu i efekte (led rasveta, robo glave…), koktel majstora i koktele, usluge profesionalnog fotografa. Imamo mogućnost organizovanja proslave za starije i za mlađe goste.Nudimo i dekoraciju sale po izboru, cvetnu dekoraciju, tortu, vožnju gliserom, vatromet, prevoz gostiju, pomoć oko realizacije svih vaših ideja i želja.

DEČIJI ROĐENDANI

Flamingo River Event Club

Za vašu decu imamo malu i igraonicu uz koju možemo obezbediti čuvanje vaše dece. Atraktivan slatki sto po vašoj želji sa neograničenim mogućnostima za dekoraciju. Takođe nudimo profesionalne usluge fotografa, animatore...

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Call Now Button