fbpx
RESTORAN ZA PROSLAVE KRŠTENJA I DEČIJIH ROĐENDANA SA IGRAONICOM ZA DECU

Brod-restoran Flamingo vam stavlja na raspolaganje ekskluzivan prostor za organizaciju proslava krštenja i dečijih rođendana po povoljnim cenama. Uživajte u prelepom ambijentu našeg restorana i pogledu na reku, uz hranu i piće iz naše ponude, dok se deca igraju u dečijoj igraonici uz nadzor našeg osoblja.

Igraonica za decu je opremljena trambolinama, velikim zamkom, toboganima, kućicama, balonima, kao i mnoštvom igračaka. Za najmlađe goste smo pripremili hranilicu i kutak za presvlačenje. Ukoliko se neko od mališana uspava tokom proslave može da odmori u apartmanu koji je izolovan od muzike, a nalazi se u sklopu našeg restorana.

50-250 OSOBA
GASTRO PONUDA
IGRAONICA
DEKORACIJA
LED RASVETA
WIFI FREE
KLIMATIZOVANO
PARKING ZA SVE
POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA!
CENA VEĆ OD 15€ PO OSOBI KAPACITET 50-250 MESTA

Pored prostora, all inclusive ponude hrane i pića, dečije igraonice sa osobljem za čuvanje dece i apartmana u ceni paketa nudimo vam i kompletnu dekoraciju prostora i specijalnu rasvetu (navlake za stolice, mašne za stolice, cvetni aranžmani, svećnjaci…)
Takođe vam možemo ponuditi i sledeće usluge: muzički bend, fotograf, dekoracija balonima, torta… Dopustite da uz organizaciju našeg event tima uživate na proslavi u druženju sa vašom rodbinom i prijateljima.

Bogata gastro punuda

REZERVIŠI TERMIN!

Pozovite nas!